Curso académico: 2023/2024
Centro: 15025682 - CIFP Fraga do Eume
Listaxe de ensinos autorizados no centro
Ciclos formativos
Edificio | Plan | Réxime | Nivel | Asistencia |
---|---|---|---|---|
Edificio Principal | Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía | Presencial |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Medio - Servizos en restauración | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Superior - Axencias de viaxes e xestión de eventos | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Superior - Dirección de cociña | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Cociña galega de vangarda | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Empresa e iniciativa emprendedora | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Formación e orientación laboral | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Ofertas gastronómicas | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Preelaboración e conservación de alimentos | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Procesos básicos de pastelaría e repostaría | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Produtos culinarios | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Sobremesas en restauración | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Técnicas culinarias | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Axencias de viaxes e xestión de eventos - Destinos turísticos | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Axencias de viaxes e xestión de eventos - Estrutura do mercado turístico | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Axencias de viaxes e xestión de eventos - Formación e orientación laboral | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Axencias de viaxes e xestión de eventos - Inglés | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Axencias de viaxes e xestión de eventos - Márketing turístico | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Axencias de viaxes e xestión de eventos - Recursos turísticos | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Comercialización de eventos | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Dirección de aloxamentos turísticos | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Empresa e iniciativa emprendedora | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Estrutura do mercado turístico | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Formación e orientación laboral | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Inglés | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Márketing turístico | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Protocolo e relacións públicas | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Recepción e reservas | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Recursos humanos no aloxamento | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Xestión do departamento de pisos | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - 2ª Lingua estranxeira - Francés | FP Dual | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Medio - Servizos en restauración | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Superior - Axencias de viaxes e xestión de eventos | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Superior - Dirección de cociña | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos | Proba libre | |
Plan LOMLOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Básico -Cociña e restauración | Presencial |