MHOT01

 

MHOT01 - Cociña e gastronomía

Familia: Hostalaría e turismo
Sistema educativo: LOE
Grao: Medio
Horas: 2000
Código: MHOT01
Volver á ficha do ciclo formativo

Relación de centros que ofertan o ciclo no réxime de persoas adultas na modalidade presencial

Oferta parcial, por módulos, de ciclos de formación profesional inicial en centros públicos polo réxime de persoas adultas na modalidade presencial.
Curso 2017-2018.

15027897 - CIFP Paseo das Pontes



Código Módulo
MP0050 Empresa e iniciativa emprendedora
MP0049 Formación e orientación laboral
MP0045 Ofertas gastronómicas
MP0046 Preelaboración e conservación de alimentos
MP0026 Procesos básicos de pastelaría e repostaría
MP0048 Produtos culinarios
MP0031 Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos
MP0028 Sobremesas en restauración
MP0047 Técnicas culinarias

15025682 - IES Fraga do Eume



Código Módulo
MP0050 Empresa e iniciativa emprendedora
MP0049 Formación e orientación laboral
MP0045 Ofertas gastronómicas
MP0046 Preelaboración e conservación de alimentos
MP0026 Procesos básicos de pastelaría e repostaría
MP0048 Produtos culinarios
MP0031 Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos
MP0028 Sobremesas en restauración
MP0047 Técnicas culinarias

15016000 - CIFP Compostela



Código Módulo
MP0050 Empresa e iniciativa emprendedora
MP0049 Formación e orientación laboral
MP0045 Ofertas gastronómicas
MP0046 Preelaboración e conservación de alimentos
MP0026 Procesos básicos de pastelaría e repostaría
MP0048 Produtos culinarios
MP0031 Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos
MP0028 Sobremesas en restauración
MP0047 Técnicas culinarias

27020562 - IES de Foz



Código Módulo
MP0049 Formación e orientación laboral
MP0026 Procesos básicos de pastelaría e repostaría
MP0031 Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos
MP0028 Sobremesas en restauración

32016285 - IES de Vilamarín



Código Módulo
MP0050 Empresa e iniciativa emprendedora
MP0049 Formación e orientación laboral
MP0045 Ofertas gastronómicas
MP0046 Preelaboración e conservación de alimentos
MP0026 Procesos básicos de pastelaría e repostaría
MP0048 Produtos culinarios
MP0031 Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos
MP0028 Sobremesas en restauración
MP0047 Técnicas culinarias

36013448 - CIFP Manuel Antonio



Código Módulo
MP0050 Empresa e iniciativa emprendedora
MP0049 Formación e orientación laboral
MP0045 Ofertas gastronómicas
MP0046 Preelaboración e conservación de alimentos
MP0026 Procesos básicos de pastelaría e repostaría
MP0048 Produtos culinarios
MP0031 Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos
MP0028 Sobremesas en restauración
MP0047 Técnicas culinarias


Lembre que a normativa sempre prevalece sobre calquera outra información. Esta páxina contén información de carácter xeral extraída da normativa, polo que calquera dúbida ou contradición se resolverá atendendo á normativa vixente (acceso a normativa da oferta de ciclos formativos).