Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

in07 - Parámetros de control na calidade do viño

Proxecto premiado na Convocatoria innovación 2016 na Modalidade B.
Familias profesionais:
Industrias alimentarias
Química
Centro educativo coordinador: CIFP A Carballeira - Marcos Valcárcel
Entidades colaboradoras:
Laboratorios Terrasvín
Obxectivos:
  • Elaborar material didáctico que favoreza a maior vinculación da formación co ámbito produtivo
  • Achegar o alumnado ás competencias profesionais do ámbito produtivo do sector vitivinícola galego
  • Favorecer a empregabilidade e a inserción do alumnado no sector da viticultura
Síntese do proxecto:

Deseño e realización de material didáctico para o desenvolvemento de prácticas de laboratorio que permitan a determinación de parámetros de control de calidade en viños de denominacións de orixe galegas, e que constitúen un fío condutor entre os ciclos das familias profesionais de Química e de Industrias Alimentarias.

Obradoiro no congreso: Xoves 11 de maio ás 18:45 h

Listaxe de obradoiros no FPInnova

Actividade na zona expositiva:
Exposición e información aos visitantes.
Horario da actividade: Continuo
Materiais:

L M M X V S D
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30