Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

in11 - Produtos cárnicos gourmet

Proxecto premiado na Convocatoria innovación 2016 na Modalidade A.
Familias profesionais:
Hostalaría e turismo
Industrias alimentarias
Centro educativo coordinador: CIFP Compostela
Entidades colaboradoras:
Cárnicas Ruperto S.C.
Clúster da carne de Galicia
Obxectivos:
  • Obter hamburguesas a partir de carnes de vacún e porcino selectas; con algas, castañas, cogumelos e/ou mel; sen aditivos artificiais
  • Obter chourizos crioulos a partir de carnes selectas e sen adición de aditivos artificiais
  • Crear novos menús para produtos autóctonos que aumenten a súa presenza no mercado
Síntese do proxecto:

Obtención de produtos cárnicos gourmet, concretamente hamburguesas e chourizos crioulos, tanto para a súa venda en cru en industrias alimentarias como para a súa elaboración en empresas de restauración.

Obradoiro no congreso: Mércores 10 de maio ás 16:30 h

Listaxe de obradoiros no FPInnova

Actividade na zona expositiva:
Degustación de produtos e sorteo de artigos de promoción.
Horario da actividade: A degustación ás 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 16:30, 17:30, 18:30 e os sorteos ás 13:30 e 17:30
Materiais:
Produtos cárnicos gourmet
Produtos cárnicos gourmet
Produtos cárnicos gourmet
Produtos cárnicos gourmet

L M M X V S D
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30