IN03 - A nosa camelia, tan curiosa como saborosa

Familias profesionais:
Agraria
Artes gráficas
Hostalaría e turismo
Industrias alimentarias
Centro educativo coordinador: CIFP Carlos Oroza
Pontevedra
Centros colaboradores:
CIFP A Granxa
IES Montecelo
Entidades colaboradoras:
Estación Fitopatolóxica de Areeiro
Promove consultoría
Escola de Hostalaría e Turismo de Douro Lamego
Asociación Brincabois
Viveiros do Ulla Cándido Pazo
Obxectivos:
  • Investigar e acadar unha liña de produtos innovadores gastronómicos e turísticos coa flor das Rías Baixas.
  • Abrir unha nova liña de emprendemento sustentable a través da camelia para o alumnado dos centros participantes.
  • Pór en valor os usos, os atractivos e as curiosidades da camelia como dinamizadora dos cultivos rurais.
Síntese do proxecto:

Investigación, análise e aproveitamento da potencialidade da camelia, unha flor moi arraigada en Galicia, para obter como resultado unha gama de produtos turísticos e gastronómicos innovadores e moi orixinais.

Máis información:
Proxecto premiado na Convocatoria innovación 2017 na Modalidade A.
A nosa camelia: tan curiosa como saborosa
A nosa camelia: tan curiosa como saborosa
A nosa camelia: tan curiosa como saborosa
A nosa camelia: tan curiosa como saborosa

Acceda ao plano coa localización dos proxectos de innovación no andar -1 do Museo Centro Gaiás da Cidade da Cultura de Galicia.