GaliciaSkills 2018. Competicións

Cociña

Familias profesionais:
Hostalaría e turismo
Centros e alumnado participante:
CIFP Carlos Oroza, Daniel Álvarez Quintáns
CIFP Compostela, Fatima Fandino Diz
CIFP Manuel Antonio, Reyes Fernández Quintas
CIFP Paseo das Pontes, Víctor Paz Soage
IES de Foz, Andrés Ramos Lago
IES de Vilamarín, Fabio Santamaria Gómez
IES Sanxillao, Alberto Sanmartín Morado
Descrición da competición:

Preparación, cociñado e realización dos seguintes pratos da cociña española ou internacional:

  • Aperitivos fríos e quentes
  • Prato de peixe
  • Prato de carne, caza ou ave
  • Sobremesa de restaurante

Coas técnicas, gornicións e decoracións que decida cada competidor/a.

Xurado:
Presidente/a:
J. Miguel García Silvarredonda

Vogais:
Rafael Brantuas Canay
Concepción Carreiras Vizoso
Mónica Cernadas Carreira
Pedro Coego Galego
Isaac Martín Peña
Daniel Pulzoni Cupeiro
Antonio Vieira Armada
Empresas patrocinadoras:

Acceda á ficha das demais especialidades: