GaliciaSkills 2018. Competicións

Servizo de restaurante e bar

Familias profesionais:
Hostalaría e turismo
Centros e alumnado participante:
CIFP Carlos Oroza, Óscar Cousido Nuñez
CIFP Compostela, Miguel Pampín García
CIFP Manuel Antonio, Andrés Salgueiro Troitiño
CIFP Paseo das Pontes, Genaro Gayo Escudero
IES de Foz, Evielise Verónica Varela Fidalgo
IES de Vilamarín, María Vila Batán
IES Fraga do Eume, Sara Ferreiro Varela
IES Sanxillao, Adrián López López
Descrición da competición:

Os/as competidores/as terán que realizar:

  • O servizo de bebidas, en bar e cafetaría
  • O servizo de restaurante

Para o que se require:

  • Ter un amplo coñecemento sobre cafés, cervexas e viños, e o seu servizo
  • Posuír un dominio perfecto das regras para servir e coñecer a preparación dos pratos e as bebidas que chegan á mesa do/da cliente nun restaurante

Os requisitos básicos son a destreza, as boas maneiras, a serenidade e as habilidades prácticas.

Xurado:
Presidente/a:
Ramiro Esparis Sampedro

Vogais:
José Ramón Garrido Cousillas
Francisco Molinos Reimúndez
Marcos Moreira García
Samuel Pérez Pintos
Juan Pose Casal
José Ríos Casal
Jesús Rodríguez Carreiras
Carlos Rodríguez Rodríguez
Empresas patrocinadoras:

Acceda á ficha das demais especialidades: