Curso académico: 2023/2024
Centro: 15027897 - CIFP Paseo das Pontes
Listaxe de ensinos autorizados no centro
Ciclos formativos
Edificio | Plan | Réxime | Nivel | Asistencia |
---|---|---|---|---|
Edificio Principal | Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía | Presencial |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Medio - Confección e moda | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Medio - Elaboración de produtos alimentarios | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Medio - Servizos en restauración | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Superior - Dirección de cociña | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Superior - Patronaxe e moda | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Superior - Procesos e calidade na industria alimentaria | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Superior - Vestuario a medida e de espectáculos | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Cociña galega de vangarda | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Empresa e iniciativa emprendedora | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Formación e orientación laboral | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Ofertas gastronómicas | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Preelaboración e conservación de alimentos | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Procesos básicos de pastelaría e repostaría | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Produtos culinarios | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Sobremesas en restauración | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Técnicas culinarias | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Confección e moda - Acabamentos en confección | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Confección e moda - Confección á medida | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Confección e moda - Confección industrial | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Confección e moda - Corte de materiais | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Confección e moda - Empresa e iniciativa emprendedora | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Confección e moda - Formación e orientación laboral | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Confección e moda - Información e atención á clientela | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Confección e moda - Lingua estranxeira profesional I - Francés | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Confección e moda - Lingua estranxeira profesional I - Portugués | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Confección e moda - Materiais téxtiles e pel | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Confección e moda - Moda e tendencias | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Confección e moda - Patróns | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Confección e moda - Principios de mantemento electromecánico | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Elaboración de produtos alimentarios - Formación e orientación laboral | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Elaboración de produtos alimentarios - Lingua estranxeira profesional I - Francés | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Elaboración de produtos alimentarios - Lingua estranxeira profesional I - Inglés | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Elaboración de produtos alimentarios - Lingua estranxeira profesional I - Portugués | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Elaboración de produtos alimentarios - Materias primas na industria alimentaria | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Elaboración de produtos alimentarios - Operacións de acondicionamento de materias primas | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Elaboración de produtos alimentarios - Operacións e control de almacén na industria alimentaria | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Elaboración de produtos alimentarios - Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Elaboración de produtos alimentarios - Tratamentos de transformación e conservación | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Elaboracións de confeitaría e outras especialidades | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Elaboracións de confeitaría e outras especialidades | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Elaboracións de panadaría e bolaría | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Elaboracións de panadaría e bolaría | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Elaboracións de panadaría e bolaría | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Empresa e iniciativa emprendedora | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Empresa e iniciativa emprendedora | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Formación e orientación laboral | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Formación e orientación laboral | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Formación e orientación laboral | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Lingua estranxeira profesional I - Francés | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Lingua estranxeira profesional I - Inglés | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Lingua estranxeira profesional I - Portugués | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Materias primas e procesos en panadaría, pastelaría e repostaría | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Materias primas e procesos en panadaría, pastelaría e repostaría | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Materias primas e procesos en panadaría, pastelaría e repostaría | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Operacións e control de almacén na industria alimentaria | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Operacións e control de almacén na industria alimentaria | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Operacións e control de almacén na industria alimentaria | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Presentación e venda de produtos de panadaría e pastelaría | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Presentación e venda de produtos de panadaría e pastelaría | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Procesos básicos de pastelaría e repostaría | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Procesos básicos de pastelaría e repostaría | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Procesos básicos de pastelaría e repostaría | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Produtos de obradoiro | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Produtos de obradoiro | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Sobremesas en restauración | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría - Sobremesas en restauración | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de cociña - Control do aprovisionamento de materias primas | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de cociña - Formación e orientación laboral | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de cociña - Gastronomía e nutrición | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de cociña - Inglés | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de cociña - Procesos de elaboración culinaria | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de cociña - Procesos de preelaboración e conservación en cociña | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de cociña - Xestión da calidade e da seguridade e hixiene alimentarias | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Control do aprovisionamento de materias primas | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Control do aprovisionamento de materias primas | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Control do aprovisionamento de materias primas | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Empresa e iniciativa emprendedora | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Formación e orientación laboral | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Formación e orientación laboral | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Formación e orientación laboral | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Gastronomía e nutrición | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Gastronomía e nutrición | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Gastronomía e nutrición | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Inglés | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Inglés | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Planificación e dirección de servizos e eventos en restauración | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Procesos de servizos en bar-cafetaría | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Procesos de servizos en bar-cafetaría | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Procesos de servizos en bar-cafetaría | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Procesos de servizos en restaurante | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Procesos de servizos en restaurante | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Procesos de servizos en restaurante | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Recursos humanos e dirección de equipos en restauración | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Sommelier | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Xestión administrativa e comercial en restauración | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Xestión da calidade e da seguridade e hixiene alimentarias | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Xestión da calidade e da seguridade e hixiene alimentarias | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Xestión da calidade e da seguridade e hixiene alimentarias | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - 2ª Lingua estranxeira-Alemán | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - 2ª Lingua estranxeira-Francés | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - 2ª Lingua estranxeira-Italiano | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - 2ª Lingua estranxeira-Portugués | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Análise de deseños en téxtil e pel | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Elaboración de prototipos | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Empresa e iniciativa emprendedora | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Formación e orientación laboral | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Formación e orientación laboral | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Industrialización e escalaxe de patróns | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Lingua estranxeira profesional I - Francés | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Lingua estranxeira profesional I - Francés | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Lingua estranxeira profesional I - Inglés | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Lingua estranxeira profesional I - Inglés | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Lingua estranxeira profesional I - Portugués | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Lingua estranxeira profesional I - Portugués | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Lingua profesional estranxeira II - Francés | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Lingua profesional estranxeira II - Inglés | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Lingua profesional estranxeira II - Portugués | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Materiais en téxtil, confección e pel | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Moda e tendencias | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Moda e tendencias | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Organización da produción en confección industrial | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Patronaxe industrial en téxtil e pel | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Patronaxe industrial en téxtil e pel | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Procesos en confección industrial | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Procesos en confección industrial | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Técnicas en confección | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Técnicas en confección | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Xestión da calidade, prevención de riscos laborais e protección ambiental | Distancia | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Patronaxe e moda - Xestión da calidade, prevención de riscos laborais e protección ambiental | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Vestiario á medida e de espectáculos - Lingua estranxeira profesional I | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Vestuario a medida e de espectáculos - Confección de vestuario a medida** | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Vestuario a medida e de espectáculos - Diseño de vestuario a medida** | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Vestuario a medida e de espectáculos - Formación e orientación laboral | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Vestuario a medida e de espectáculos - Materiais en téxtil, confección e pel | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Vestuario a medida e de espectáculos - Moda y tendencias en el vestir** | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Vestuario a medida e de espectáculos - Técnicas de modelaje y patronaje de vestuario a medida** | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Comercialización de eventos | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Empresa e iniciativa emprendedora | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Márketing turístico | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Protocolo e relacións públicas | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Recursos humanos no aloxamento | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Xestión do departamento de pisos | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - 2ª Lingua estranxeira - Alemán | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - 2ª Lingua estranxeira - Francés | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - 2ª Lingua estranxeira - Italiano | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - 2ª Lingua estranxeira - Portugués | Presencial | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Medio - Confección e moda | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Medio - Elaboración de produtos alimentarios | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Medio - Servizos en restauración | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Superior - Dirección de cociña | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Superior - Patronaxe e moda | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Superior - Procesos e calidade na industria alimentaria | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Superior - Vestuario a medida e de espectáculos | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos | Proba libre | |
Plan LOMLOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Básico -Aloxamento e lavandaría | Presencial | |
Plan LOMLOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Básico -Arranxos e reparación de artigos téxtiles e de pel | Presencial |
Cursos de especialización
Edificio | Plan | Réxime | Nivel | Asistencia |
---|---|---|---|---|
Edificio Principal | Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Medio - Panadaría e bolaría artesanal | Presencial |