Edificio Principal |
Plan LOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Medio - Cociña e gastronomía |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Superior - Dirección de cociña |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Superior - Guía información e asistencia turísticas |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Servizos en restauración - Empresa e iniciativa emprendedora |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Servizos en restauración - Formación e orientación laboral |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Servizos en restauración - Inglés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Servizos en restauración
- Lingua estranxeira profesional I - Francés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Servizos en restauración
- Lingua estranxeira profesional I - Inglés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Servizos en restauración
- Lingua estranxeira profesional I - Portugués |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Servizos en restauración - O viño e o seu servizo |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Servizos en restauración - Ofertas gastronómicas |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Servizos en restauración - Operacións básicas en bar e cafetaría |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Servizos en restauración - Operacións básicas en restaurante |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Servizos en restauración - Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Servizos en restauración - Servizos en bar e cafetaría |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Servizos en restauración - Servizos en restaurante e eventos especiais |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Servizos en restauración - Técnicas de comunicación en restauración |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Control do aprovisionamento de materias primas |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Formación e orientación laboral |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Gastronomía e nutrición |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Inglés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña
- Lingua estranxeira profesional I - Francés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña
- Lingua estranxeira profesional I - Inglés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña
- Lingua estranxeira profesional I - Portugués |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Procesos de elaboración culinaria |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Procesos de preelaboración e conservación en cociña |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Xestión da calidade e da seguridade e hixiene alimentarias |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Inglés |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Planificación e dirección de servizos e eventos en restauración |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Sommelier |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Xestión da calidade e da seguridade e hixiene alimentarias |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Son para audiovisuais e espectáculos - Comunicación e expresión sonora |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Son para audiovisuais e espectáculos - Electroacústica |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Son para audiovisuais e espectáculos - Formación e orientación laboral |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Son para audiovisuais e espectáculos - Instalacións de son |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Son para audiovisuais e espectáculos
- Lingua estranxeira profesional I - Francés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Son para audiovisuais e espectáculos
- Lingua estranxeira profesional I - Inglés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Son para audiovisuais e espectáculos
- Lingua estranxeira profesional I - Portugués |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Son para audiovisuais e espectáculos - Planificación de proxectos de son |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Son para audiovisuais e espectáculos - Son para audiovisuais |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Medio - Cociña e gastronomía |
Proba libre |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría |
Proba libre |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Medio - Servizos en restauración |
Proba libre |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Superior - Dirección de cociña |
Proba libre |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración |
Proba libre |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Superior - Guía información e asistencia turísticas |
Proba libre |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Superior - Son para audiovisuais e espectáculos |
Proba libre |
|
Plan LOMLOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Básico -Cociña e restauración |
Presencial |