Curso académico: 2023/2024
Centro: 32016285 - CIFP de Vilamarín
Listaxe de ensinos autorizados no centro
Ciclos formativos
Edificio | Plan | Réxime | Nivel | Asistencia |
---|---|---|---|---|
Edificio Principal | Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía | Presencial |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Medio - Servizos en restauración | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Medio - Xardinaría e floraría | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Superior - Dirección de cociña | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración | Presencial | |
Plan LOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Empresa e iniciativa emprendedora | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Formación e orientación laboral | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Ofertas gastronómicas | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Preelaboración e conservación de alimentos | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Procesos básicos de pastelaría e repostaría | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Produtos culinarios | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Sobremesas en restauración | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Técnicas culinarias | Presencial | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Produción agroecolóxica - Manexo sanitario do agrosistema | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Medio - Produción agroecolóxica - Produción vexetal ecolóxica | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de cociña - Control do aprovisionamento de materias primas | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de cociña - Inglés | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de cociña - Procesos de elaboración culinaria | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de cociña - Procesos de preelaboración e conservación en cociña | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de cociña - Xestión da calidade e da seguridade e hixiene alimentarias | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Empresa e iniciativa emprendedora | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Formación e orientación laboral | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Gastronomía e nutrición | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Inglés | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Procesos de servizos en bar-cafetaría | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Procesos de servizos en restaurante | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Xestión da calidade e da seguridade e hixiene alimentarias | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Comercialización de eventos | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Dirección de aloxamentos turísticos | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Empresa e iniciativa emprendedora | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Estrutura do mercado turístico | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Formación e orientación laboral | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Inglés | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Márketing turístico | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Protocolo e relacións públicas | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Recepción e reservas | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Recursos humanos no aloxamento | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Xestión do departamento de pisos | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - 2ª Lingua estranxeira - Alemán | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - 2ª Lingua estranxeira - Francés | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - 2ª Lingua estranxeira - Italiano | FP Dual | |
Plan LOE | Réxime de adultos | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - 2ª Lingua estranxeira - Portugués | FP Dual | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Medio - Cociña e gastronomía | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Medio - Servizos en restauración | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Superior - Dirección de cociña | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración | Proba libre | |
Plan LOE | Proba libre | Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos | Proba libre | |
Plan LOMLOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Básico -Actividades de panadaría e pastelaría | Presencial | |
Plan LOMLOE | Réxime xeral-ordinario | Ciclo Básico -Cociña e restauración | Presencial |