Skip to Content

VISITA Á FEIRA GASTRONÓMICA XANTAR

05/02/2016 09:00
05/02/2016 21:00

Lugar: Ourense:

Grupos:

 

QUENDA DE MAÑAN

  • 1º CM Panadaría, Repostaría e Confeitaría-A (16 alumnos)

  • 1º CM Cociña e Gastronomía-A (20 alumnos)

  • 2º CM Cociña e Gastronomía-A (14 alumnos)

  • 1º CM Servizos en Restauración (19 alumnos)

  • 2º CM Servizos en Restauración (14 alumnos)

  • 1º CS Dirección de Cociña (20 alumnos)

  • 2º CS Dirección de Cociña (12 alumnos)

  • 1º CS Dirección de Servizos en Restauración (16 alumnos)

  • 2º CS Dirección de Servizos en Restauración (10 alumnos)

     

    QUENDA DE TARDE

  • 1º CM Cociña e Gastronomía-B (16 alumnos)

  • 2º CM Cociña e Gastronomía-B (7 alumnos)

  • 1º ZM Cociña e Gastronomía ( alumnos)

  • 2º ZM Cociña e Gastronomía (12 alumnos)

  • ZM Servizos en Restauración (10 alumnos)

  •  



event | by Dr. Radut