VISITA Á FEIRA GASTRONÓMICA XANTAR
05/02/2016 09:00
05/02/2016 21:00
Lugar: Ourense:
Grupos:
QUENDA DE MAÑAN
-
1º CM Panadaría, Repostaría e Confeitaría-A (16 alumnos)
-
1º CM Cociña e Gastronomía-A (20 alumnos)
-
2º CM Cociña e Gastronomía-A (14 alumnos)
-
1º CM Servizos en Restauración (19 alumnos)
-
2º CM Servizos en Restauración (14 alumnos)
-
1º CS Dirección de Cociña (20 alumnos)
-
2º CS Dirección de Cociña (12 alumnos)
-
1º CS Dirección de Servizos en Restauración (16 alumnos)
-
2º CS Dirección de Servizos en Restauración (10 alumnos)
QUENDA DE TARDE
-
1º CM Cociña e Gastronomía-B (16 alumnos)
-
2º CM Cociña e Gastronomía-B (7 alumnos)
-
1º ZM Cociña e Gastronomía ( alumnos)
-
2º ZM Cociña e Gastronomía (12 alumnos)
-
ZM Servizos en Restauración (10 alumnos)
-