Para evitar que persoas alleas ao IES "Fraga do Eume" empreguen a información desta bolsa de emprego, pregamos aos empresarios que teñan ofertas colgadas nesta web que chamen ao centro educativo, en caso de dúbida, para comprobar que este alumn@ cursou estudios no Instituto. O Número de teléfono do centro é 881930453. Preguntar por Xoán García Rodríguez.
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: TASCA VELLA (FERROL)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 CAMAREIRO/A
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA
DURACIÓN DO CONTRATO: NON ESPECIFICA
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: DE LUNS A SÁBADO POLA MAÑÁ
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: TATIANA
TELÉFONO DE CONTACTO: 659969432
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: RESTAURANTE “LA MILLA” (SAN JORGE-FERROL)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 COCIÑEIRO/A E 1 AXUDANTE DE COCIÑA
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA
DURACIÓN DO CONTRATO: PARA O VERÁN
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: NON E NECESARIA EXPERIENCIA. PRECÍSASE VEHÍCULO. XORNADA PARTIDA. PÁGANSE TODAS AS HORAS FEITAS POR CONVENIO.
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: NURIA FREIRE
TELÉFONO DE CONTACTO: 606858992
E-MAIL: nuriafreire97@gmail.com
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: PASTELARÍA E DESPACHO DE PAN DE NOVA APERTURA EN SADA
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 PASTELEIRO/A
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA
DURACIÓN DO CONTRATO: NON ESPECIFICA
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: NON ESPECIFICA
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: ANTONIO CALVIÑO
TELÉFONO DE CONTACTO: NON ESPECIFICA
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: BAR O COMEZO (CARIÑO)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 CAMAREIRO/A
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA
DURACIÓN DO CONTRATO: PARA TRABALLAR TODO O ANO OU POLO MENOS EN VERÁN
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: TRABALLO A QUENDAS
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: NEREA
TELÉFONO DE CONTACTO: 670383867
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: CAFÉ-BAR AVENIDA (ARES)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 COCIÑEIRO/A OU AXUDANTE DE COCIÑA
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA
DURACIÓN DO CONTRATO: NON ESPECIFICA
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: SALARIO SEGÚN CONVENIO
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: NON ESPECIFICA
TELÉFONO DE CONTACTO: 609352215
E-MAIL: r.avenidaares@gmail.com
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: CAMPING DE PERBES (MIÑO)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 COCIÑEIRO/A E 1 CAMAREIRO/A
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA
DURACIÓN DO CONTRATO: ATA O 15 DE SETEMBRO
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: ATA O 15 DE XUÑO SÓ SE TRABALLA AS FINS DE SEMANA
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: MIGUEL
TELÉFONO DE CONTACTO: 636611447
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: CONFEITARÍA OBRADOIRO (PONTEDEUME)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 DEPENDENTE/A E 1 OPERARIO/A DE OBRADOR
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA
DURACIÓN DO CONTRATO: NON ESPECIFICA
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS:
XORNADA COMPLETA DURANTE O VERÁN (DE XUÑO A SETEMBRO) E O RESTO DO ANO 22 HORAS O DEPENDENTE/A E 10 HORAS O OPERARIO/A DE OBRADOR.
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: TO
TELÉFONO DE CONTACTO: 695621952
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: GES CONSULTORES (REALIZA A SELECCIÓN DO POSTO DE TRABALLO)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 COCIÑEIRO/A PARA CATERING DE COMIDA SA
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA
DURACIÓN DO CONTRATO: NON ESPECIFICA
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: XORNADA DE 9:00-18:00. PÍDESE EXPERIENCIA EN CATERING.
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: PATRICIA PRIETO
TELÉFONO DE CONTACTO: 981203484
E-MAIL: gesconsultores@gesconsultores.es
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: RESTAURANTE “FRANK” (FERROL)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 AXUDANTE DE COCIÑA
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA
DURACIÓN DO CONTRATO: NON ESPECIFICA
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: PARA TRABALLAR VENRES E SÁBADO DE MEDIODÍA E POLA NOITE
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: JORGE
TELÉFONO DE CONTACTO: 981355071