Skip to Content

Hostalería e Turismo

Materiais para traballar nos períodos lectivos non presenciais

1º CS DirCo. Enlaces para acceder aos manuais dixitais (profesora : Celia García)

 

PPCC: Procesos de preelaboración e conservación en cociña

https://www.recursos.altamar.es/recurso/e6be2fc9b14e6faaf4b6f083ac4266c4

 

PEC: Procesos de elaboración culinaria

https://www.recursos.altamar.es/recurso/2521c88553f1390ecb70cc49613a72a0

 

 

 

Visita do alumnado do CS de Dirección de Cociña e o C.M de Gastronomía a 31 edición do Salón Gourmet en Madrid

28/04/2017 11:05
Europe/Madrid

Galicia Skills

 

As alumnas Melva Sández e Natalia Gómez representan o noso centro no 4º Campionato Galicia Skils .

Alumnos Erasmus

Jorge Anllo Rivera e Raquel María del Valle Cruz, alumnos do ciclo superior de servizos de restauración remataron as prácticas da FCT con Erasmus na cidade Praga no hotel Barceló Praha.

Dia internacional contra o cancer de colon

O IES sanxillao colabora coa asociación contra o cancro de Lugo no día Internacional contra o cancro de colon.

 

Lista de aperitivos saudables ofrecidos 

 

 

 

Reportaxe feita polos amigos de V Televisión para as Xornadas de Comer de cine

20/04/2011 00:10
Atlantic/Bermuda
Distribuir contido


by Dr. Radut